Βούλτεψη: Μας έχουν προειδοποιήσει με πιστωτικό γεγονός αν πάμε σε εκλογές

voulΠροειδοποίηση για πιστωτικό γεγονός στη χώρα σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές εκλογές έχουν απευθύνει στην Ελλάδα οι οίκοι αξιολόγησης, όπως δήλωσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος γι’ αυτά για τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού, έχουμε προειδοποηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», σημείωσε η κ.Βούλτεψη μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Πρόσθεσε αναφορικά με τα λεγόμενά της ότι «δεν πρόκειται περί δικτατορίας, πρόκειται περί της πραγματικότητας, υπάρχει ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, η χώρα βρισκόταν ήδη σε πορεία ανάκαμψης, είχε αρχίσει ήδη η ανάπτυξή της, συζητούμε τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο και ξαφνικά κάποιοι θέλουν να την πάνε πίσω, προφανώς επειδή δεν θέλουν να φύγει το μνημόνιο».

— Σχόλιο ΕΠΑΜ Πειραιά ——————————————————————–

Επειδή τελικά θα πρέπει να μάθουν τις ακριβείς ερμηνείες των λέξεων δανείζομαι την ερμηνεία της λέξης «ΚΑΤΟΧΗ» από το ηλεκτρονικό λεξικό lexigram.gr.

Σύμφωνα με το λεξικό, «κατοχή» είναι η φυσική εξουσία που έχει κάποιος επάνω σε κάτι, ασχέτως εάν έχει την κυριότητα.

Μήπως η κα Βούλτεψη μπορεί να μας πει τη σχέση των διεθνών οίκων με την Ελλάδα; Μήπως η σχέση αυτή περιγράφεται από τον όρο «κατοχή»; Και θεωρεί η κα Βούλτεψη ότι το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενεών είναι να ζήσουν σε «κατοχή»; Η καλύτερη προοπτική για την Ελλάδα και τα παιδιά της είναι να κάτσουν φρόνιμα και υπάκουα ώστε να μπορούν να απολαύσουν τη νέα «κατοχή» που επιβάλλουν με οικονομικά μέσα και απειλές οι οίκοι; Αυτή είναι η πρότασή σας;

Πάρτε λοιπόν την πρότασή σας και το κόμμα σας και άντε στο καλό.  Σύντομα θα ακολουθήσουν και οι επόμενοι… Όποιος δεν σέβεται αυτό το λαό, τουλάχιστον ας διαβάσει την ιστορία του για να ξέρει και τι τον περιμένει…

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged . Bookmark the permalink.