ΚΑΛΕΣΜΑ στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών

 

neo_logotipo

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ

Μέσα σε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε εν μέσω μνημονίων και οικονομικής καταστροφής, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζήτημα μέγιστης σημασίας. Οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών αποτελεί μέγα αντικοινωνικό μέτρο που ήδη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και εξαθλιώνει καθημερινά τους συμπολίτες μας.

Εμείς ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες θεωρούμε χρέος μας να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική διεκδικώντας την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη. Σκοπός μας είναι όχι μόνο η ακύρωση των λοιπών πλειστηριασμών των συμπολιτών μας, αλλά η ενότητα και η συμμαχία όλου του ελληνικού λαού για να παλέψουμε από κοινού.

Σ’ αυτόν τον αγώνα ούτε μπορούμε ούτε και θέλουμε να βαδίσουμε μόνοι! Σε πείσμα όλων όσων επιδιώκουν ένα διαιρεμένο λαϊκό κίνημα χωρίς αγωνιστικότητα και παλμό, επιζητούμε τη συστράτευση και τη συμπόρευση σε κοινούς αγώνες.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις συλλογικότητες, κινήσεις, οργανώσεις, πολιτικές παρατάξεις και πολίτες πέρα και πάνω από ιδεολογίες και κομματισμούς στην οργάνωση ενός ενιαίου μετώπου, με ισότιμη εκπροσώπηση όλων, με σκοπό το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της πόλης μας.

Συναγωνιστικά,
Για τον Τομέα ΕΠΑΜ Πειραιά
Ιουλία Κριτσοτάκη
Τηλ. επικοιν.: 6943 139642

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Προσκλήσεις and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.