Οι αλλοτινοί και οι τωρινοί δαιμονισμένοι…

papailiasτου παπά-Ηλία Υφαντή

Γνωρίζετε μήπως την κυρία Σάρα Λουτσία Χάσελ Ρόιζινγκ; Ασφαλώς όχι. Πρόκειται, καθώς μας πληροφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «το χωνί» (19-10-14), για Γερμανίδα δικηγόρο. Η οποία-σε αντίθεση με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος μας υπόσχεται παραδείσους-μας λέει, σχετικά με την πολιτική, που εφαρμόζεται στην Ελλάδα ότι πρόκειται για «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Και δεν μιλάει απλώς. Αλλά υπέβαλε εναντίον των υπευθύνων και μήνυση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Και το μόνο, που ζητάει απ’ τους δεινοπαθούντες Έλληνες είναι οι μαρτυρικές τους καταθέσεις (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mkiellinikon@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 210-9631 950).
Και είναι φανερό ότι η Γερμανίδα δικηγόρος οδεύει σε μετωπική σύγκρουση προς την καταφανέστατα διακείμενη εχθρικά εναντίον μας κυβέρνηση της πατρίδας της, αλλά και την κυβέρνηση της δικής μας πατρίδας. Και όχι μόνο.

Αλλά και μεγάλης μερίδας γερμανοτσολιάδων-και μάλιστα θρησκευομένων- οι οποίοι συμπαρατάσσονται ολόψυχα με τα με τα κατηχητόπουλα της Μπίλντεμπεργκ: Τους Αντωνάκηδες, δηλαδή, τους Γιωργάκηδες, τους Βαγγελάκηδες και τα λοιπά ιοβόλα της εφιαλτικής μας πανίδας.
Το έγκλημα αυτό κατά της πατρίδας μας έρχεται να καταγγείλει και το συλλαλητήριο του κινήματος «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ», που θα γίνει στην κεντρική πλατεία (Δημοκρατίας)του Αγρινίου, την Παρασκευή, 24-10-14 και ώρα 6.30. Με άμεση αναφορά στον αργό θάνατο της τοπικής μας κοινωνίας (Αιτωλοακαρνανίας) εξ αιτίας της καταδίκης, σε αργό θάνατο των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, απ’ τους δαιμονισμένους του 3ου και του 4ου ράιχ και τους ντόπιους εντολοδόχους τους.

Στους οποίους και είναι αφιερωμένα και τα παρακάτω βίντεο:

Σε εκδήλωση, που έγινε πέρυσι σχετικά με την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου με αναφορά στους δαιμονισμένους του 3ου και του 4ου ράιχ και των εδώ γερμανοτσολιάδων του:

Για την προβολή ολόκληρου του άρθρου, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.