Τι έγινε στο 3ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ

Για όλους τους συναγωνιστές, φίλους (και όχι μόνο) που αγωνιούν και αναμένουν να δουν τι έγινε τελικά στο 3ο Τακτικό Συνέδριο του ΕΠΑΜ, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε τους ακόλουθους συνδέσμους.

Η πρώτη μέρα του Συνεδρίου

Όλο το Συνέδριο εδώ

Συνεντεύξεις

Εισήγηση του Δ. Καζάκη για την Πολιτική και την Στρατηγική του ΕΠΑΜ 

Αποτελέσματα εκλογής μελών της Πολιτικής Γραμματείας και του Οργανωτικού Γραφείου

Η Πολιτική Απόφαση του 3ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.

 

Εκ των υστέρων συγχωρέστε μας που καθυστερήσαμε να κοινοποιήσουμε τα σχετικά βίντεο, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων αυτό και η απευθείας μετάδοση του Συνεδρίου ήταν αναπόφευκτα.  Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους πυρήνες Θήρας και Σύρου -Ποσειδωνίας για την προσπάθειά τους και όλους τους Συνέδρους για την άψογη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

«…Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, ο λαός μας φαίνεται να είναι ανοργάνωτος και η απροστάτευτος, όσο ποτέ άλλοτε. Η απαισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον του, καθώς και η απογοήτευση  τον οδηγεί στην απελπισία και την απόγνωση. Σήμερα, ενώ σιχαίνεται όσο ποτέ άλλοτε το πολιτικό κατεστημένο του τόπου μας, εξακολουθεί να αποζητά διεξόδους μέσω αυτού του ίδιου του κατεστημένου, ελπίζοντας να τελειώσει το μαρτύριο του. Αυτό άλλωστε του λένε από όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος. Ενώ όσοι υποτίθεται ότι μιλούν εξ ονόματός του, φροντίζουν να οδηγούν από τη μια ταπεινωτική ήττα στην άλλη κάθε τομέα και κλάδο που ξεσηκώνεται, κάθε εκδήλωση αγωνιστικής έξαρσης μέσα στο λαό. Ο λαός μας απογοητεύεται από αγώνες για την τιμή των κομματικών όπλων, από απεργίες χωρίς αντίκρισμα και κινητοποιήσεις με στόχο τόσο στενά αιτήματα που προδικάζουν την ήττα και την ταπείνωση μπροστά στην αλαζονεία των κυβερνώντων…»

 

«…Το ΕΠΑΜ θα πρέπει όσο ποτέ άλλοτε να αναδειχθεί μέσα στην κοινωνία, μέσα στο λαό μας ως φάρος ενότητας και παράδειγμα οργανωτικής ανάπτυξης. Αυτό είναι βασικό κριτήριο της δράσης κάθε Επαμίτισας και Επαμίτη, κάθε πυρήνα, κάθε οργάνου του μετώπου…»  

 

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.