Συνάντηση Ελεύθερων Επαγγελματιών, Δευτέρα 01/09/2014

Την Πέμπτη 28/8/14 έγινε η πρώτη συνέλευση ελευθέρων επαγγελματιών του ΕΠΑΜ στο στέκι του Νότιου Τομέα.
Υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον από τους παρευρισκομένους και φάνηκε από την πρώτη στιγμή η αποφασιστικότητα όλων μας να περάσουμε σε δυναμικές δράσεις.
Το ενδιαφέρον είναι ότι παρευρέθηκαν και ελεύθεροι επαγγελματίες εκτός του ΕΠΑΜ που μας παρακολουθούν από τα sites μας και έχουν τις ίδιες ανησυχίες – προβληματισμούς.
Το βασικό συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για αδράνεια και δεν θα αφήσουμε περιθώριο στους συνήθεις κομματικούς μηχανισμούς να μας αποπροσανατολίσουν ή να μας υποσχεθούν για ακόμα μια φορά καλύτερες μέρες, καλύτερες κατασχέσεις η καλύτερες φυλακές.
Αποφασίσαμε να ερευνήσουμε και να δράσουμε από κοινού με άλλες συλλογικότητες των ελ. Επαγγελματιών με τελικό σκοπό να ενώσουμε – αν είναι δυνατόν – όλους τους ελ. Επαγγελματίες σε ένα κοινό μέτωπο και με συνολικό πλαίσιο διεκδικήσεων σε όλους τους τομείς, που μας έχουν φέρει σε αδιέξοδο (Εφορίες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες κλπ).
Δεν έχει καμία διαφορά αν την κατάσχεση ή την φυλάκισή μας την κάνει η Τράπεζα, η Εφορία, το Ασφαλιστικό Ταμείο …
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 1/9/2014 στο στέκι του Νότιου Τομέα, Λακωνίας 27, Άλιμος, στις 7:30 το απόγευμα.
Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και που πιστεύουν ότι πρέπει να περάσουμε στη δράση – ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ – να συμμετάσχουν στην επόμενη συνέλευση (οι διακοπές τελείωσαν).
Όλοι μαζί και χωρίς κομματικές αποχρώσεις σίγουρα θα τα καταφέρουμε.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους τη Δευτέρα 1/9/2014 στο στέκι του Νότιου Τομέα στις 7:30 το απόγευμα. Εμείς θα είμαστε εκεί.

Μόνοι και διασπασμένοι είναι η καλύτερη συνταγή για αποτυχία!!

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Προσκλήσεις and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Συνάντηση Ελεύθερων Επαγγελματιών, Δευτέρα 01/09/2014

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.