ΟΑΕΕ – Η μεγάλη απάτη…

οαεεΤην Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 , εκδικάζεται αγωγή στα δικαστήρια της Ευελπίδων με την οποία έχουν προσφύγει εναντίον του ΟΑΕΕ συμπολίτες μας ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι (πρώην ασφαλισμένοι) του κλάδου των ελεύθερων επαγγελματιών.
Η αγωγή γίνεται με την αρωγή και τον συντονισμό των συμμετεχόντων πολιτών από το ΙΝΚΑ και δικηγόρος θα είναι ο κος Ιωάννης Μυταλούλης μέλος της Νομικής επιτροπής του ΕΠΑΜ.

Παρόλα αυτά η σημασία και η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι υπερκομματική και αφορά όχι μόνο τους έχοντες σχέση με τον ΟΑΕΕ αλλά θα μπορούσαμε να πούμε όλον τον Ελληνικό λαό.

Σπουδαίοι δικηγόροι που να έχουν το σθένος να πάνε κόντρα με το σύστημα σπανίζουν.
Ο κος Μυταλούλης είναι ένας από αυτούς τους λίγους, που έχει και άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως για παράδειγμα με την αποσύνδεση του ΕΤΗΔΕ (χαράτσι) από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ως γνωστόν όλες οι αποφάσεις που βγαίνουν καθαρογραμμένες από τα δικαστήρια ξεκινούν με το γνωστό ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Και εδώ έγκειται η έκκληση μας για συμπαράσταση και βοήθεια.

Παρακαλούμε άπαντες που έχουν έννομη σχέση και συμφέρον από τον ΟΑΕΕ να παραστούν στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 30/7/2014 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κτήριο νο 5 , ως παράσταση πολιτικής αγωγής, έχοντας μόνον μαζί τους την ταυτότητα τους σε περίπτωση που τους ζητηθεί.

Εάν η παρουσία μας είναι κατά χιλιάδες (εκατοντάδες δεν φτάνουν) και δηλώσουμε όλοι ως παράσταση πολιτικής αγωγής, καταλαβαίνετε και συνειδητοποιείτε πόσο δύσκολο είναι να βγει μια απόφαση αρνητική προς τους ασφαλισμένους και αυτή να είναι παράλληλα και ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Δεν ταιριάζει.

Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 30/7/2014.

Από την Γραμματεία της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης ( Ε.Ν.Α. ) του Ε.ΠΑ.Μ.

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα, Ανακοινώσεις, Προσκλήσεις and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.