ΚΑΛΕΣΜΑ στη Φρεαττύδα

AgisEmmanouil_1Ο ηθοποιός και μαραθωνοδρόμος Άγης Εμμανουήλ από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου, με χορηγούς τους αιγιαλούς της Αττικής και καύσιμο το θαλασσινό αεράκι θα τρέξει από τον Ισθμό μέχρι το Μαραθώνα και θα ενεργοποιήσει όσους περισσότερους πολίτες ώστε να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας στις απειλούμενες παραλίες μας και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ενεργοποίηση και η ομαδική δράση των πολιτών ενάντια σε περιορισμούς της ελευθερίας και της ποιότητας ζωής τους, μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε Νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της φυσικής κληρονομιάς μας.

To ΕΠΑΜ Πειραιά στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην Πρωτοβουλία Κατοίκων για τις Παραλίες του Πειραιά Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια και σας καλεί όλες και όλους την Τετάρτη 09/07/14 στις 8 με 9 το πρωί σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης και δήλωσης πως ο αιγιαλός δεν είναι για ξεπούλημα. Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα στην παραλία της Φρεαττύδας απ’ όπου θα περάσει ο μαραθώνιος για τον αιγιαλό.
Ενημερώστε και κοινοποιήστε το σε κόσμο. Η προστασία των παραλιών της χώρας μας είναι υποχρέωση της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Advertisements
This entry was posted in Προσκλήσεις and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.