Μια διαφορετική ομιλία – «Η σωτηρία θα έρθει με την οργάνωση του λαού» (video)

Ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης σε εκδήλωση του ΕΠΑΜ Γαλατσίου-Λαμπρινής, 30 Ιουνίου 2014, με θέμα «4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗ».

Η εμπειρία τού επί τιμή Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου Γεωργίου Κασιμάτη, τον οδήγησε να ανακαλύψει πρώτος τις επαίσχυντες Δανειακές Συμβάσεις και να αποκαλύψει δημόσια το περιεχόμενό τους.

Αξίζει να τονιστεί, επίσης, ότι είναι ο πρώτος που τεκμηρίωσε επιστημονικά το συνταγματικό πραξικόπημα που συντελέστηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει καμιά δημοσιευμένη αντίθετη επιστημονική μελέτη.

Μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη ήταν οι μόνοι που επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και προέβησαν σε διάβημα ενώπιόν του για την κατάλυση του πολιτεύματος, θέτοντάς τον προ των ευθυνών του.

Ο κος Κασιμάτης μετά την προβολή σχετικού video, αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πως μπορούμε να ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την Λαϊκή μας Κυριαρχία, ανατρέποντας το καθεστώς ξένης κατοχής και ακυρώνοντας τις επαίσχυντες δανειακές συμβάσεις που επέβαλαν στο λαό μας οι ξένοι επικυρίαρχοι με τη βοήθεια των ντόπιων δωσίλογων υποτακτικών τους. «Μόνο με την οργάνωση του λαού στα πρότυπα ενός σύγχρονου Ε.Α.Μ. και όχι μέσα από τα υπάρχοντα κόμματα μπορεί να έλθει η σωτηρία της Ελλάδος» τόνισε με έμφαση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκδότης της εφημερίδας «Το Χωνί», Γ. Χριστοφορίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει ήδη αναλάβει η εφημερίδα της αντίστασης για την έναρξη διαλόγου των αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας.

Ο διάλογος αυτός έχει ως στόχο τη συγκρότηση ενός ισχυρού αντιμνημονιακού μετώπου που με τη δύναμη του θα αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια των δανειστών και των εν Ελλάδι συνεργατών τους για την οριστική υποδούλωση της πατρίδας μας.

από http://galatsiepam.wordpress.com/

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα, Videos and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.