Τι δεν κατάλαβες;

καταλαβα
Γνωρίζεις ότι αυτό που συζητάνε και το έχουνε υπογράψει κιόλας από την 29 Ιουλίου 2013 με τους Γερμανούς είναι το πέρασμα της χώρας σε άλλα χέρια; Όχι μόνο της δημόσιας περιουσίας με τη μεταφορά της κυριότητας στον ΕΜΣ, αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας, που είναι υπερχρεωμένη στις τράπεζες και στις εφορίες μαζί και η εδαφική επικράτεια της χώρας «αυτό είναι διαρθρωτική μεταρρύθμιση».

Γνωρίζεις ότι έρχεται μια εθνική τραγωδία, με υπογραφές που έχουνε βάλει; Πως; Με τον ακρωτηριασμό της χώρας και την μετατροπή της από χώρα σε χώρο τοποθέτησης κεφαλαίων. Δηλαδή, ο λαός δεν θα υφίστανται ως νομική προσωπικότητα και θα διαμελιστεί σε πληθυσμιακές οντότητες ανά περιφέρεια και δήμο. Μην ξεχνάμε ότι έχει όλο αυτό ήδη προετοιμαστεί με τον Καλλικράτη.

Γνωρίζεις ότι με την υπογραφή ΤΑΠ, δηλ. του αγωγού από το Αζερμπαϊτζάν-Τουρκία- Ελλάδα-Αλβανία παρέδωσαν στην κοινοπραξία την κυριότητα και τον έλεγχο της Μακεδονίας και της Θράκης; Είναι τυχαίο που η κυβέρνηση δεν έθεσε καν θέμα πληρωμής τελών διέλευσης του αγωγού, όπως γίνεται σε όλα τα κυρίαρχα κράτη όταν ο αγωγός διασχίζει την επικράτειά τους; Η εκχώρηση αυτή θα συνοδευτεί ακόμα και με πόλεμο προκειμένου να κατοχυρωθεί ως γκρίζα ζώνη (θυμήσου Ίμια).

Γνωρίζεις ότι πωλούν τα αεροδρόμια Σαντορίνης, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σκιάθου και προαιρετικά τα αεροδρόμια Λήμνου, Χίου, Καρπάθου και νέας Αγχιάλου και όλα αυτά μαζί θα γίνουν ένα ελκυστικό πακέτο για τα αρπακτικά μέσω ΤΑΙΠΕΔ; Φυσικά, όλα αυτά είναι υπογεγραμμένα από τους προδότες αλλά οι  Έλληνες δεν πρέπει να γνωρίζουν τίποτα.

Γνωρίζεις ότι οι προδότες έδωσαν με την υπογραφή τους το δικαίωμα στη ΕΕ να διαθέσουν το ελληνικό στρατηγείο ευρωπαϊκών δυνάμεων που βρίσκεται στη Λάρισα ώστε να γίνει το στρατηγείο των ευρωπαϊκών δυνάμεων; Τι σημαίνει αυτό;

-Επικεφαλής διοικητής θα είναι Γάλλος στρατηγός

-Υποδιοικητής θα είναι Σουηδός

Τώρα το κόστος όλων αυτών θα το πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ

-Η στελέχωση των μονάδων θα είναι πλειοψηφία 160 από τα 230 από την αποψίλωση των ελληνικών δυνάμεων .

-Οι επικοινωνίες μαζί  με τις μονάδες θα αναπτύσσονται  στην κεντρική αφρικανική δημοκρατία .Αυτό όμως προϋποθέτει κατασκευή κλωβού επικοινωνιών (αυτό ανατέθηκε σε ιταλική εταιρία ,ούτε αυτό δεν μας επέτρεψαν )  και η μεταφορά τους , καθώς και η μεταφορά ελληνικού προσωπικού θα γίνεται αναγκαία από μεταγωγικό (όχι ελληνικό αλλά ξένο.)

Γνωρίζεις ότι έχουν ψηφίσει ότι θα υπάρχει ένας μισθός χωρίς επιδόματα και χωρίς κάθε είδους προσαύξηση όπως προβλέπεται στη παράγραφο ΙΑ 11 του Ν. 4093/2012 φεκ.Α222/12-11-2012. Δηλαδή, πέραν της μηνιαίας τακτικής προσαύξησης λόγω προϋπηρεσίας ,καμιά άλλη προσαύξηση δεν περιλαμβάνεται στο καθορισμένο κατώτατο μισθό και ημερομίσθιο, ώσπου η ανεργία να πέσει κάτω από το 10%.

Γνωρίζεις ότι από την 1/1/2015  είναι εγγυημένη μόνο η βασική σύνταξη 360 ευρώ; Νέα μείωση στον κατώτατο μισθό από 1/1/2017, αύξηση ορίων ηλικίας ανά τριετία από 1/1/2021.

Γνωρίζεις ότι στις 2 Μαρτίου 2012 υπέγραψαν την συνθήκη σταθερότητας ή δημοσιονομικής συνθήκης; Τι σημαίνει; Ότι αυτή η συνθήκη τροποποίησης  αλλάζει τη συνθήκη της Λισαβόνας, δηλ. αφαιρούνται από τα κράτη μέλη και τα τελευταία δικαιώματα στην σύνταξη του εθνικού προϋπολογισμού τους, καθώς και στην εποπτεία της συνολικής οικονομικής πολιτικής τους, τα οποία μεταφέρονται στα κεντρικά όργανα της ευρωζώνης και της ΕΕ. Άρα, για την πατρίδα μας δεν μπαίνει καν θέμα επικύρωσης με δημοκρατική νομιμοποίηση από την Βουλή .

Γνωρίζεις ότι οι εκλογές που έγιναν και βγήκαν οι προδότες, ήταν υπό το καθεστώς ελέγχου και χειραγώγησης των αποτελεσμάτων από μια ιδιωτική εταιρία, η οποία μάλιστα έχει το προηγούμενο να τα εξαγγέλλει αυτή δημοσίως, δεν παρέχουν κανενός είδους ασφάλειας, καθαρότητα αλλά και για την γνησιότητα τους;

«Ξέρεις βέβαια», ότι είναι για το καλό μας το ισχυρό ευρώ και η ευρωπαϊκή ενοποίηση. Γνωρίζεις όμως ότι η συντήρησή τους από τους ευρωκράτες ενισχύει τους κερδοσκόπους και οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης σε μια δίνη λιτότητας ανεργίας και ανέχειας χωρίς τέλος; Αυτό είναι για το καλό μας.

Γνωρίζεις ότι ήδη έχουν αρχίσει να πουλάνε βραχονησίδες-νησιά οι προδότες;

Δηλ. οι βραχονησίδες για το ελληνικό κράτος είναι  άχρηστες ,αλλά για τους ιδιώτες είναι χρήσιμες. Γνωρίζεις όμως, ότι όταν μια βραχονησίδα ή ένα νησί δεν έχει εμπορική ή οικονομική δραστηριότητα δεν διαθέτει υφαλοκρηπίδα; Έτσι, στην Τουρκία δίνεται το δικαίωμα και για άλλες γκρίζες ζώνες.

Γνωρίζεις ότι οι προδότες έχουν υπογράψει να δημιουργηθούν στην χώρα μας ειδικές οικονομικές ζώνες (Ε.Ο.Ζ); Δηλαδή, μια περιοχή ή μια ολόκληρη περιφέρεια  όπου οι οικονομικοί όροι και το εργασιακό καθεστώς και ο τρόπος διοίκησης δεν έχει σχέση με τα ισχύοντα σε πανεθνικό επίπεδο. Πρόκειται δηλ. για κράτος εν κράτει και από οικονομικής – διοικητικής και εργασιακής σκοπιάς (π.χ θα δουλεύουμε για ψίχουλα και το εργασιακό καθεστώς, μεσαίωνας).

Γνωρίζεις ότι ο προδότης Σαμαράς έχει δηλώσει ότι το πρόβλημα από εδώ και στο εξής δεν είναι το ένα ή το άλλο μέτρο, το πρόβλημα είναι το ακριβώς αντίθετο, τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν περάσουν οι συμφωνίες; Θα οδηγηθούμε σαν χώρα στο χάος, και θα είναι οδυνηρό για ολόκληρο τον ελληνικό λαό μια τέτοια εξέλιξη και από οικονομικής και από πολιτικής άποψης. Δηλαδή  μας απειλεί, ή θα κάνετε ότι σας λέμε ή θα σας οδηγήσουμε στο οικονομικό και πολιτικό χάος. Αυτή είναι η δημοκρατία  τους.

Γνωρίζεις ότι ξεπουλάνε τους δήμους μας και τις περιφέρειες  για να σωθούν οι αντίστοιχοι της Γερμανίας; Δηλαδή επειδή οι γερμανικοί δήμοι και οι νομαρχίες τους έχουν χρεοκοπήσει, και αν το χρέος τους μπει στο γενικό χρέος της Γερμανίας τότε κι αυτοί θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν την σφαγή που γίνεται σε εμάς και στο νότο. Γενικά όποτε οι δικοί μας υπέγραψαν ώστε να μπουν τα δικά μας εγγύηση για να πάρουν λεφτά για να  σωθούν αυτοί και έτσι να χαθούμε εμείς. Μήπως και για αυτό δεν έγινε ο Καλλικράτης;

Γνωρίζεις ότι στις 12 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε η σύμβαση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ή καλύτερα τροποποιήθηκε; Τι σημαίνει αυτό;

-Ο Υπουργός, όποιος κι αν είναι, θα έχει το δικαίωμα της υπογραφής. Όσο για τη βουλή θα υπάρχει μόνο μια απλή ενημέρωση.  Δηλαδή, ο υπουργός οικονομικών θα έχει το ελεύθερο της υπογραφής χωρίς να ρωτήσει κανέναν, οπότε αν χρειαστεί μια αλλαγή για τυχόν λάθη που έγιναν ή για περισσότερη διευκρίνιση από ασάφειες και όλα αυτά ισχύουν αφού θα τα έχει υπογράψει, υπόψιν  ότι   η πρώτη δανειακή σύμβαση δεν έχει πάει ακόμη στην βουλή, ούτε καν για ενημέρωση δεν πέρασε.

Στην ίδια σύμβαση έχουν υπογράψει ότι οι δανειστές μπορούν να προσφύγουν κατά της Ελλάδας σε δικαστήρια της ΕΕ  και μάλιστα όχι με το ελληνικό  δίκαιο αλλά με το αγγλικό δίκαιο .

Στην ίδια σύμβαση λέει ότι το δικαιούχο κράτος μέλος, η τράπεζα της Ελλάδος και Τ.Χ.Σ. παραιτούνται με την παρούσα, αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους ή τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Στην ίδια σύμβαση οι προδότες έχουν υπογράψει ότι το αγγλικό δίκαιο ως εφαρμοστέο δίκαιο αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου που δεσμεύει το δικαιούχο κράτος,δηλ. το δικαιούχο κράτος μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδας έχουν υπαχθεί νομικά, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στο δικαιούχο κράτος .

-Ούτε το δικαιούχο κράτος – μέλος ούτε η ΤτΕ ούτε κανένα  από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με την σύμβαση τροποποίησης. Άρα, η Ελλάδα απέναντι στους δανειστές δεν μπορεί να σταθεί ως κράτος αλλά ως μόρφωμα.

-Τέλος για την προδοτική τροποποίηση της σύμβασης, τι μας λέει το νομικό συμβούλιο του κράτους; Ότι το κοινοβούλιο δεν απαιτείται να κυρώσει την παρούσα σύμβαση τροποποίησης προκειμένου  αυτή να είναι αποτελεσματική και δεσμευτική.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ειδικής επιτροπής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την οικονομική και πιστωτική κρίση Βολφ Κλίντς, στην Ελλάδα θα αποσταλεί «ύπατος αρμοστής « ή κομισάριος οικονομικών (ήδη υπάρχουν οι τοποτηρητές) με εξουσίες ανάλογες με τους παλιούς αντιβασιλείς των βρετανικών αποικιών ή του γερμανικού προτεκτοράτου. Σκοπός είναι από τους τοποτηρητές να εξασφαλίζεται ότι οι Έλληνες θα τηρήσουν κατά γράμμα τους όρους του σχεδίου διάσωσης. Αυτοί όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι (Γερμανοί), δηλ. επίτροποι θα αποφασίζουν τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα, ερήμην των Ελλήνων. Αυτό άλλωστε προβλέπεται και από τη συνθήκη της Λισαβόνας την  οποία την υπέγραψαν το 2007 η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, στις συμφωνίες που έχουν υπογράψει, το κεντρικό ζητούμενο, το κλειδί του σχεδίου, είναι να περάσει ολόκληρη η δημοσιονομική διαχείριση της χώρας και κατά συνέπεια ολόκληρη η χώρα, στον απόλυτο έλεγχο της επιτροπείας δίχως να υπάρξουν σοβαρές αντιστάσεις ή αντιδράσεις.

Γνωρίζεις τι είχε πει 15/2/2010 ο Μάρσαλ Άουερμπακ από τη γνωστή διεθνώς εταιρία επενδυτικών συμβούλων CapitalRic; Ότι αφού η Ελλάδα συμφώνησε με το Γιούρογκρουπ, η Ελλάδα υπέγραψε την εθνική αυτοκτονία της.

Γνωρίζεις ότι αυτό που γίνεται σήμερα στην πατρίδα μας, βάση της ιστορίας έγινε και στα 1893 επί Χαριλάου Τρικούπη με το περίφημο «δυστυχώς επτωχεύσαμε»; Διαπραγματευόταν με τους Γύπες της Ευρώπης. Αυτό που ζητούσαν όμως  έχει σημασία. Ζητούσαν ως απαράβατο όρο ότι «ήθελαν τον έλεγχο της διοίκησης της χώρας της διαχείρισης των δημοσιονομικών ή ανάμειξης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και στην κυριαρχία ή την ανεξαρτησία της Ελλάδας». Επιστολή του Τρικούπη προς όλους αυτούς 12/2/1894 .Η απάντηση του ήταν όχι. Οι σημερινοί προδότες να μας πουν όλα αυτά που τότε αρνήθηκε γιατί τώρα ισχύουν.

Γνωρίζεις ένα ιστορικό γεγονός της δεκαετίας του ΄80; Ο πρόεδρος του Περού, Πέρεζ, είχε  τα ίδια προβλήματα όπως εμείς στην χώρα του μιλώντας λοιπόν στην Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε τον Σεπτέμβριο του 1985 είπε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δραματική επιλογή ή το χρέος ή την δημοκρατία». Δηλαδή, ο Πέρεζ μετά από αυτό τους ανακοίνωσε ότι προκειμένου να διασώσει την χώρα του, την δημοκρατία και την κυριαρχία της θα προχωρήσει σε μονομερή παύση πληρωμών, δηλαδή σε άρνηση πληρωμής του χρέους.

Δαμιανός, μέλος του ΕΠΑΜ

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.