Σόιμπλε: Δεν θα δώσουμε τη δόση με το ζόρι, εάν η Ελλάδα δεν τη θέλει!


Ασφυκτικές γίνονται πλέον οι πιέσεις προς την Ελλάδα να τα βρει με την τρόικα. Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε δηλώσεις στο Mega εμφανίστηκε επικριτικός, επιμένοντας πως δεν έχουν γίνει ακόμα όσα πρέπει να γίνουν για να δοθεί στη χώρα μας η δόση.
«Η Ελλάδα μάς απασχόλησε πάρα πολύ στο τελευταίο Eurogroup. Μελετήσαμε την ενδιάμεση έκθεση της τρόικας και διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όσα έχουν συμφωνηθεί» είπε ο κ. Σόμπλε.
«Γνωρίζω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει όσα συμφωνήθηκαν, αλλιώς δεν θα εκταμιευθεί η δόση» πρόσθεσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, συμπληρώνοντας με μία δόση ειρωνείας:
«Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να δώσουμε οικονομική βοήθεια με το ζόρι, εάν κάποιος δεν την θέλει». Ο κ. Σόιμπλε αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν η Ελλάδα χρειάζεται και τρίτο πακέτο βοήθειας.

Πηγή: news.in.gr

—————- ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ ——————————————

Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε κ. Σόιμπλε! Μπορείς να κρατήσεις και τα χρήματα και την Ευροχούντα σου και τις Ευροτράπεζες. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτόν το τόπο και έχουν διάθεση να τον αναστήσουν. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε την ειρωνεία σου ούτε τα λεφτά σου.

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.