Τόμσεν: Adonis με απογοήτευσες!

Απίστευτοι διάλογοι έγιναν κατά την συνάντηση του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη με τους απεσταλμένους της τρόικας και συγκεκριμένα με τον Πόουλ Τόμσεν.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ο υπουργός Υγείας, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν ο Πόουλ Τόμσεν εμφανίστηκε απογοητευμένος από εκείνον.
«Αdonis, πολύ με απογοητεύσατε. Είμαι απογοητευμένος από εσάς», είπε κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, έμεινε άφωνος και όταν συνήλθε, ζήτησε από τον Τόμσεν να πάρει πίσω τη φράση αυτή.
Ανένδοτος ο τροικανός και τότε ο κ. Γεωργιάδης έβαλε τα μεγάλα μέσα:
«Ακουσε, Πόουλ. Εδώ η γυναίκα μου η Ευγενία μου λέει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε όλοι μαζί για την Αμερική. Εκανα τόσο πολλά στα θέματα Υγείας, τόσα που με βρίζουν οι μισοί Ελληνες και να μου λες ότι είσαι απογοητευμένος από εμένα; Καλύτερα στην Αμερική…».
Όταν ο Τόμσεν έμεινε ατάραχος και από αυτό ο Γεωργιάδης του είπε: «Δεν μου λες, Πόουλ: Από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις, τότε θα γνωρίζεις ότι εάν φας αμέσως ολόκληρο το σαλάμι είναι πολύ πιθανόν να πεθάνεις. Ενώ εάν το κόψεις σε φέτες και το τρως σιγά-σιγά το απολαμβάνεις».

—— ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ —————————–
Δυστυχώς τον λαό τον αναγκάσατε να το φάει όλο το σαλάμι με αποτέλεσμα να τον εξαφανίσετε,
ο δε διάλογος είναι ένας αντιπροσωπευτικός διάλογος μεταξύ αποικιοκράτη και αυτόχθονα δοσίλογου.
Τελικά τι λέτε του πάει η κουκούλα του Άδωνι ή όχι;

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.