Δεν παραδίδουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ οι επικεφαλής στο δήμο Βύρωνα

Την απόφαση να μην παραδώσουν τα κτίρια του ΕΟΠΥΥ, τα μηχανήματα και το υλικό έλαβαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Βύρωνα, σε έκτακτη σύσκεψη, με θέμα το κλείσιμο των ιατρείων.

Οι επικεφαλής κατήγγειλαν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας «για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις» που ακολούθησε, διότι προχωρά στο κλείσιμο των ιατρείων παρά τις προ τριμήνου δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύσεις του αρμόδιου υπουργού για διατήρηση των ιατρείων.

Σε ανακοίνωσή τους, υποστηρίζουν ότι «η κίνησή μας μπορεί να έχει συμβολικά χαρακτηριστικά, όμως διατρανώνει την ξεκάθαρη βούλησή μας να αντισταθούμε σε διαδικασίες που εκθέτουν σε κίνδυνο την υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας και στην προσπάθεια υποβάθμισης των δημοσίων υπηρεσιών Υγείας».

————– ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ ———————————

Κάπως έτσι ονειρευόμαστε τους δήμους υπέρ των δημοτών. Να μην κάνουν απλή διαχείριση αλλά να μπαίνουν μπροστά και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των δημοτών μαζί με τους δημότες. Ελπίζουμε να μην είναι η συγκεκριμένη κίνηση πυροτέχνημα εν’ όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και να έχει μια συνέχεια και συνέπεια.

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , . Bookmark the permalink.