Γ. Σταθάκης: «Το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι»

«Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, που πρόσθεσε μάλιστα με νόημα «να μιλήσω και για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας!».

Αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, ενώ παραδέχτηκε την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

Ο Γ. Σταθάκης, σε εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο Πολεμικό Μουσείο, έκανε ουσιαστικά copy paste στις δηλώσεις του Στουρνάρα πως οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ.

«το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα»
«Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους» τόνισε ο κύριος Σταθάκης και πριν συνέλθει το ακροατήριο πρόσθεσε πως «το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα».

Δεν είναι όμως μόνο οι δηλώσεις για τους φόρους που είναι βγαλμένες από καρμπόν με τις αντίστοιχες δηλώσεις του κυρίου Στουρνάρα. Ο Γιώργος Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει και τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους, κάτι που είχε προκαλέσει την έκρηξη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Πηγή: newsit.gr

——- ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ —————————————————————–

Απλά ο άνθρωπος δεν υπάρχει… δεν υπάρχει… αλλού γι’ αλλού… έχει περάσει σε άλλη διάσταση! Μόνο στα αστεία μπορείς να πάρεις τέτοιες δηλώσεις! Αλήθεια, η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, οι απλοί και αγνοί αγωνιστές, αυτοί που βρίσκονται και παλεύουν στους δρόμους, τι λένε για όλα αυτά; Συμφωνούν με την ηγεσία τους; Εσείς συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τα κομμένα ρεύματα και τα ληξιπρόθεσμα στις εφορίες και στις τράπεζες, συμφωνείτε; Σχολιάστε με ειλικρίνεια τις απόψεις σας…

Advertisements
This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Γ. Σταθάκης: «Το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι»

  1. Παράθεμα: Γ. Σταθάκης: “Το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι” | Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.