Δράσεις

Το ΕΠΑΜ αλληλέγγυο στη προσπάθεια των εργαζομένων του «Πλαισίου» παρευρέθηκε και μοίρασε υλικό έξω από το κατάστημα του Πειραιά (Εθν. Αντιστάσεως), την Κυριακή 20/07, ενημερώνοντας τους πολίτες για τις εργασιακές συνθήκες των υπαλλήλων της εμπορικής αλυσίδας.

https://epampireas.wordpress.com/2014/07/20/789/

—————————————————————————————–

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28/06 οι πυρήνες Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος δίνουν την παρουσία τους στο Πασαλιμάνι που διοργανώνεται Έκθεση Βιβλίου με σκοπό να ενημερώσουν τον πειραϊκό λαό, και όχι μόνο, για τη δυσμενή πολιτική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Τα νέα μας φυλλάδια

——————————————————————————————

Το ΕΠΑΜ Πειραιά σε συνεργασία με τους πυρήνες του Τομέα Πειραιά: Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος, πιστό στη δέσμευσή του για την ενημέρωση του πειραϊκού λαού οργάνωσε και συμμετείχε το Σάββατο 12/04 σε δράση ενημέρωσης στην πλατεία Κοραή με μοίρασμα φυλλαδίου σχετικό με την υπάρχουσα πολιτική σκηνή. Την Κυριακή συμμετείχε σε δράση που οργάνωσε ο πυρήνας Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πάρκο Σελεπίτσαρη και στο κέντρο του Κερατσινίου με μοίρασμα φυλλαδίου στους πολίτες και τα καταστήματα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις ίδιες ή παρόμοιες αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς και η μεγάλη προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στο ΣΙΝΕΑΚ του Πειραιά στις 19/05.

Το φυλλάδιο μας

Σε συνέχεια των δράσεων μας για την ενημέρωση του κόσμου του Πειραιά, ο πυρήνας συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 05/04/2014 στην κεντρική πλατεία της πόλης μοιράζοντας φυλλάδια συζητώντας με τον κόσμο.

Ακολουθήστε το link της δράσης

Ο πυρήνας ΕΠΑΜ Πειραιά την 25η Μαρτίου 2014 συγκεντρώθηκε το πρωί 10:00πμ μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, μοίρασε φυλλάδια και συζήτησε με τον κόσμο για την αναγκαιότητα εξόδου από την Ευρώπη και το ευρώ, την ανάκτηση της Ελευθερίας και την εγκαθίδρυση εκ νέου της Δημοκρατίας σ’ αυτόν τον τόπο.

Ακολουθήστε το link της δράσης

————————————————————————————

Το ΕΠΑΜ Πειραιά στις 24/02/2014 στις 19:00 διοργανώνει στο στέκι του ¨Λιμανιού της Αγωνίας» (Ελ.Βενιζέλου & Πραξιτέλους) ανοιχτή συζήτηση/ομιλία, με θέμα: «Πως αντιμετωπίζουμε τράπεζες και κατασχέσεις» και κεντρικό ομιλητή το δικηγόρο Μάριο Μαρινάκο. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό προς τον ομιλητή.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το link της εκδήλωσης
————————————————————————————-
Το ΕΠΑΜ Πειραιά συμμετέχει στην κεντρική δράση «Με μπογιά στους τοίχους» και «ζωγραφίζει»… (29/12/2013)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ακολουθήστε το link της δράσης
————————————————————————————-
Ο πυρήνας Πειραιά με τους πυρήνες Περάματος & Κερατσινίου-Δραπετσώνας, δηλαδή τον Τομέα Πειραιά, συμμετέχει σε δράση με στόχο την ενημέρωση του κόσμου στις περιοχές της εμβέλειάς του με αφετηρία τις περιοχές του Ρέντη και του Κορυδαλλού στις 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013.

Ακολουθήστε το link για το Ρέντη

Ακολουθήστε το link για τον Κορυδαλλό
—————————————————————————————
Σε συνέχεια της δράσης «Πανώ», ο πυρήνας Πειραιά αναρτά ακόμα περισσότερα στην πόλη. Θα είμαστε παντού!..
—————————————————————————————
Ο πυρήνας του Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση, με θέμα το Νερό, στις 30 Σεπτεμβρίου, 7μμ, στην πλ. Κανάρη (Πασαλιμάνι) στον Πειραιά.

Το θέμα του Νερού ως κοινωνικό αγαθό αποτελεί μείζον θέμα για μας. Για το λόγο αυτό επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε να παραμείνει και να παρέχεται στον κόσμο ως δημόσιο και δωρεάν. Αγωνιούμε κι εναντιωνόμαστε σε κάθε σκέψη ή πρόθεση ιδιωτικοποίησης του.

Μας ενδιαφέρει η ενημέρωση και αφύπνιση του κόσμου και γι’ αυτό διοργανώνουμε ετούτη την εκδήλωση. Βασικοί καλεσμένοι μας είναι το SaveGreekWater, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ακριβώς σε αυτό το επίπεδο, καθώς και άλλοι περιβαλλοντικοί και οικολογικοί φορείς.

Ευελπιστούμε και στην δική σας παρουσία.
—————————————————————————————-
Ο Πυρήνας Πειραιά με δική του πρωτοβουλία και θεωρώντας τις εξελίξεις στην παιδεία ως θέμα μείζονος σημασίας δηλώνει τη συμπαράστασή του σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και αφισοκολλά όλα τα σχολεία του Πειραιά (γυμνάσια, λύκεια και επαλ).
afissa_olme

apergia_olme
—————————————————————————————-
Ο πυρήνας μας κατασκευάζει και αναρτά πανώ παντού στον Πειραιά. Σε όλες τις γέφυρες και τα κεντρικά σημεία της πόλης μας.
Θα γεμίσουμε τον τόπο! Και δεν σταματάμε εδώ…

—————————————————————————————-
Σήμερα, Τετάρτη 19/06/2013 στις 21:00 το ΕΠΑΜ Πειραιά θα παρευρίσκεται στην Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται στο Πασαλιμάνι για να ενημερώσει τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για τις θέσεις του ΕΠΑΜ και τις εξελίξεις στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό παρασκήνιο της χώρας.

—————————————————————————————-

Τη Δευτέρα 10/06/2013 στις 10:00πμ το ΕΠΑΜ Πειραιά με τους πυρήνες Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Κορυδαλλού-Νίκαιας, Ιλίου και άλλων πυρήνων με συμμετοχή του «Δεν Πληρώνω» θα συμμετέχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ΕΥΔΑΠ Πειραιά (Τσαμαδού 5), την οποία διοργανώνουν η Λαϊκή Συνέλευση Περάματος σε συνεργασία με άλλες Λαϊκές Συνελεύσεις προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσχεση που έχει εξαγγείλει η εταιρεία σε σπίτι πρώτης κατοικίας άνεργης συμπολίτισσας μας για χρέος 900 ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ.

—————————————————————————————-

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 στις 20.00μμ στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι ο Τομέας Πειραιά που απαρτίζεται από τους πυρήνες Πειραιά, Κορυδαλλού-Νίκαιας, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας διοργανώνει ανοιχτή ομιλία/συζήτηση με θέμα «Έχουμε διέξοδο στη κρίση τους;«. Ομιλητές θα είναι ο Σπύρος Λαβδιώτης – οικονομολόγος και ο Τάσος Συριανός – συγγραφέας.

—————————————————————————————-

Την Πρωτομαγιά στις 10.00πμ στο Πασαλιμάνι ο Τομέας Πειραιά που απαρτίζεται από τους πυρήνες Πειραιά, Κορυδαλλού-Νίκαιας, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας θα συμμετέχει στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά με στόχο τη στήριξη του ενωτικού και συλλογικού πνεύματος ενάντια στο καθεστώς του μνημονίου.
———————————————————————————————————————–
Το Σάββατο 20/04/2013 ο πυρήνας Πειραιά οργανώνει δράση στην πλατεία Κοράη στις 11.00πμ με σκοπό

την αφύπνιση και την ενημέρωση των Πειραιωτών.

Θα ήταν χαρά μας να σας δούμε όλους εκεί.
———————————————————————————————————————–
Απρίλης 2013

Ο πυρήνας Πειραιά «διακοσμεί» την πόλη του Πειραιά με εναλλακτικούς τρόπους…
———————————————————————————————————————–
Μάρτης 2013

Ο πυρήνας Πειραιά μοιράζει εναλλάξ φυλλάδια κατά της ιδιωτικοποίησης της ενέργειας και του νερού σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ
———————————————————————————————————————–
Στις 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18.00

στο Εργατικό Κέντρο του Πειραιά

θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ομιλία/συζήτηση

με τον Δημήτρη Καζάκη γ.γ. του ΕΠΑΜ, με θέμα:

«Χρεοκρατία ή Δημοκρατία».

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη.
————————————————————————————————————————

Στις 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.00-14.00

ο πυρήνας Πειραιά & ο πυρήνας της Καστέλλας

σε συνεργασία με τους πυρήνες

Μοσχάτου-Ταύρου & Περάματος

θα παρευρίσκονται στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά προκειμένου να ενημερώσουν τους Πειραιώτες για τον τρόπο με τον οποίο έννομα θα απαλλαγούν από τους παράνομους και δυσβάσταχτους φόρους των εκκαθαριστικών της εφορίας.

Παρόμοιες δράσεις έχουν προγραμματιστεί και στους όμορους δήμους σε κεντρικές πλατείες, ως εξής:

03/11/2012 Πλατεία Λαού (Κερατσίνι)

10/11/2012 Πλατεία Μεταμορφώσεως (Μοσχάτο)

16/11/2012 Πλατεία Ηρώων (Πέραμα)

Θα σας περιμένουμε όλους εκεί.